VocalCoach egen forskning

bok1

Vocalcoach forskning om hur rösten håller efter privat coachning.

Utvärderingen visar att även när det gått över två år sedan sista coachningstillfället, upplevde de som fått hjälp större tillgång till sin röst och även att den höll för både yttre och inre påfrestningar mycket bättre!

Som röstcoach är detta precis vad jag önskar!

Några röster från denna:

"Vi gick och fick röstcoaching för att kunna hålla kurser själva och även föredrag. Det var nästan 9 år sedan men håller fortfarande"!

 

"Jag tycker definitivt att jag har nytta av övningarna, jag brukar göra djupandningsövningen för att få till bukandningen inför möten, presentationer mm men även när jag ska läsa sagor för barnen. Jag tycker att jag är mindre spänd och att rösten håller bättre. Dessutom gör jag powerövningen (fyra in-fyra ut) relativt regelbundet när jag promenerar eller springer. Inför föreläsningar så brukar jag försöka någon eller några av de övriga övningarna. Så kort sagt så fick jag med mig mycket som jag har nytta av i vardagen".

 

"Jag har fortfarande stor nytta av röstcoachningen. Dels så när jag talar inför flera personer så bär min röst bättre och när jag sjunger".

 

"Det var verkligen givande och jag har ganska nyligen nämnt för en kollega hur välgörande jag tyckte mina sessioner med dig var. Framförallt tror jag att den mentala biten hjälpte mig, med visualisering och också det faktum att man ska vända uppmärksamheten från sig själv och ut mot publiken. Vissa verktyg vad gäller andning och röst har jag också fortfarande med mig och nytta av.Du var otroligt inspirerande och peppande!Tack".

 

"Jag har haft jättestor nytta av min tid hos dig. Jag fick igång min sångröst som legat i träda i 15 år. Sedan dess sjunger jag i Sjung Nu kören och har fantastiskt kul med min sång.Stort varmt tack till dig".

 

"Ett tips som jag minns och använt mig av är att prata till dem som sitter längst bak, för att få bättre tryck".

 

"Mina besök hos dig har betytt extremt mycket. Jag fick tillbaka ett självförtroende som jag hade tappat helt eftersom jag inte trodde att jag hördes. Bara att du konstaterade att jag hade hela registret och att jag kan låta, har gjort att det har varit mycket enklare att jobba. Jag räds inte telefonkonferenserna och utnyttjar mitt röstläge där det vilket framförallt mot USA har fungerat bra. 
Att få bekräftelse av dig genom att jag genomförde dina föreslagna övningar att jag har en "normal" röst har betytt att jag jag jobba med större självförtroende och jag behöver inte lägga tid och energi på detta".

 

"Jag tycker att jag fortfarande försöker tänka på det där med flämtandningen o tungan med massagen,samt hur viktigt det är att ta med sig kroppen i rörelse när man sjunger upp".

 

"Jag har haft mycket nytta av dina övningarna både i sång och tal även om det gått mer än 4 år!"

 

Klicka HÄR för egna frågor eller bokning av ett tillfälle!

Håll kontakten

För olika erbjudanden till dig!

Är du intresserad av vad vi kan göra för dig?

Kontakta oss direkt här så svarar vi så fort vi kan!

1000 tecken kvar